• Erkend installateur, lid Uneto-VNI

  • Aandacht voor veiligheid

  • Betrouwbare en bedrijfszekere installaties

  • Uitvoering volgens voorschriften

  • VCA gecertificeerd

Elektrotechnisch installatiewerk
 

Al decennia lang werkzaam in de elektrotechniek. Van lichtpunt tot schakelaar, van dimmer tot wandcontactdoos, van meterkast tot krachtstroomaansluiting. Zowel binnen als buiten aangebracht  in woningen, kantoren, opslagruimtes, werkplaatsen, bedrijfsruimtes, overheidsgebouwen, enz.

Meterkasten

het leveren en installeren van uitbreidingen van bestaande installatiekasten tot en met complete kasten voor grote installaties.

Binneninstallaties

het aanbrengen of uitbreiden van installaties, het aanbrengen van lichtpunten, het monteren van schakelmateriaal, het aansluiten van verlichtingsarmaturen. Van schuurtje tot en met woning.

Buiteninstallaties

het aanbrengen van buitenverlichting, waterdichte wandcontactdozen en schakelaars. Van beveiligingslamp tot en met complete tuinverlichtingsinstallatie.

Storingen

het opzoeken, verhelpen en zo mogelijk voorkomen van storingen in installaties. Van het vervangen van een zekering tot en met vervangen van verouderde bedrading.

Werkverlichting

het berekenen, leveren, monteren en aansluiten van werkverlichting Van een “lamp boven een werkbank” tot en met energiezuinige schijnwerpers in een opslaghal.

Kantoorverlichting het berekenen, leveren, monteren en aansluiten van kantoorverlichting, zowel nieuwe installaties als vervanging van verouderde armaturen.